start
Parkwagen
boeking
informatie
overons
contact

Over ons


Onze missie


In de eerste plaats staat de klant voorop, het is immers onze doelstelling om steeds een voertuig te leveren dat zich in perfecte staat bevindt. Indien er eventueel toch een probleem zou ontstaan aan de wagen, dan staat onze telefoon 24/7 klaar om u uit de nood te helpen. Elke wagen is omnium verzekerd en voorzien van onze bijstand. Het is dan ook onze prioriteit om elke klant zo goed mogelijk verder te helpen tijdens onvoorziene omstandigheden.


Voor ons is klantentevredenheid van uitermate belang. Bovendien willen wij aan onze klant steeds de goedkoopste prijs aanrekenen. Daarom opteren wij ook om in onze prijzen een basispakket “gratis kilometers” te voorzien. Indien u meer kilometers rijdt dan voorzien, dan betaalt u de extra gereden kilometers bij het terugbezorgen van de wagen. Zo kunnen we u, als klant, een zo laag mogelijke prijs presenteren , waardoor we u kunnen garanderen dat u geen cent teveel zal betalen!


Verder willen wij ook benadrukken dat wij steeds bereid zijn om te luisteren naar de wensen van de klant. Wij schrikken zeker niet af om een wagen de avond voordien al mee te leveren, wanneer dit beter in uw schema lijkt te passen.


Toekomst visie


Naar de toekomst toe hebben wij nog enkele concrete plannen. Waarbij we vooral toegankelijkheid naar de klant toe, willen vereenvoudigen. Zo gaan wij onze wagens effectief dichter tot de klant brengen. Waarbij wij ons filiaal zullen uitbreiden met enkele verhuurpunten (momenteel enkel Oostkamp en Moerkerke). Verder willen wij ons wagenpark blijven vernieuwen om steeds kwaliteitsvolle wagens te verhuren aan onze klanten.